Disse lækre små kransekager
er min families foretrukne, siden jeg
er begyndt at lave kransekage selv:-)
Opskriften har jeg fra Odense Marcipan
og smager bare så meget bedre end alle andre!
1000g Odense Kranse XX (Odense Marcipan kan også bruges)
500g sukker
200g æggehvide
Smagsvarianter:
Flormelis
Kakao
Vaniljesukker
Halvt vanilje/flormelis
Halvt kakao/flormelis
Nøddeflager/sukker
Marcipan, sukker og æggehvide arbejdes sammen til en ensartet masse.
Rul små stykker masse i den smagsvariant du har valgt og sættes på bagepapir og henstår i en time. Dette gør at konfektstykkerne får en sprød skorpe efter bagning.
Bag stykkerne ved 210 grader i ca. 12 min på 2 bageplader.
Lad stykkerne køle af, før de tages af pladen.
Kan bundtrækkes i chokolade før servering.
Disse små lækkerier bliver kun bedre af at fryses ned, så lav dem bare i god tid:-D