lørdag den 19. april 2014

Påskekage med Anton Berg æg

Den nyligt overståede påskeferie bød på en frokost skærtorsdag, 
med gode venner.
Og da ost ikke er favoritten hos halvdelen
af vore gæster, tænkte jeg på noget med æg i stedet!!!
Dette blev resultatet:
 Lyse saftige lagkagebunde med friske jordbær
i Amaretto og et lag bananfromage. Andet lag 
bestod af bananskiver med knust makron, vædet med
Amaretto og et lag ananasfromage. 
Kagen har kun fået et tyndt lag flødeskum som opsmøring
før et overtræk af Odense marcipan. Det blev kun svagt
marmoreret da jeg rev hul i det og måtte begynde forfra:-)
Sådan går det jo nogen gange, men GODT smagte den;-)
Et tværsnit af kagen. Den smagte endnu bedre langfredag
da den havde fået halvanden dag at sætte sig i:-) 
De store æg er fra Anton Berg, to med marcipan og een
af den nye slags med nougat også. 
MUMS og god "efter" påske;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar