Her er opskriften på "Verdens bedste kiksekage"
Og så skal den IKKE bages:-D
Dette skal du bruge:
1 dåse kondenseret mælk
300 g god mørk chokolade – jeg bruger
60-80% chokolade
50 g smør
1 nip salt
20 firkantede vaniljekiks
usaltede pistaciekerner
Sådan gør du:
Kom kondenseret mælk, hakket chokolade, smør og salt i en gryde
Smelt for svag varme imens du rører rundt til en ensartet masse
Tag gryden fra varmen og læg et lag chokolademasse i bunden af din form
Jeg bruger rugbrødsbageformen
Læg 4 - 5 kiks og igen et lag af din chokolademasse
Fortsæt – til formen er fyldt eller du næsten har brugt al chokoladen, resten skal nemlig på toppen:-)
Skal der nødder på kan de enten drysses på nu inden chokoladen er sat
eller de kan drysses over når kagen er vendt ud.
Her kan man så lime
nødderne fast med et tyndt lag smeltet chokolade;-)
Stil nu formen på køl – gerne til dagen efter.
Jeg tager den ud ca. 30 min. før servering, så er den ikke stenhård:-)
Rigtig god fornøjelse og velbekomme:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar