fredag den 22. april 2011

Påskeæg

Jeg elsker alle vores højtider og især
PÅSKEN!
Grunden, ja behøver jeg virkelig udpensle det???
Påskeæg da!
Ja, dem med marcipan, den "rigtige". 
Altså ikke alle de billige efterligninger, men
den gode rene lækre uimodståelige-den eneste ene.

Jeg ville medbringe en lille hjemmelavet ting til 
min mor og to søstre til nevøens fødselsdag igår.
Lavede nogle små, andre lidt større, men alle med ægte 
ren rå marcipan og en klat af nougat eller pistaciemasse
og med cognac. Havde en masse marcipan fra julen af,
og den med kakao blev også brugt. Alle blev overtrukket
med Odense overtræk, da tiden løb lidt fra mig;-)
En lille pose med lækkerier...
 Med pistacie...
 Med kakao...
og med nougat...
Rigtig god påske :o)

6 kommentarer:

  1. Fejt... indlæg !!!!

    Gode ser de ud hihihi

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Og de spredte skam også glæde:-) Resten skal vi have til påskefrokost imorgen...

    SvarSlet
  3. Hej,
    Jeg ved godt indlægget på disse påskeæg er gammelt, men Jeg ville høre om du har en opskrift Jeg må få?
    Mange hilsener fra Karina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa Karina. Tiden er da også løbet fra mig, da du nok har fået lavet dette års påskeæg:-)) Jeg har skam ikke brugt nogen opskrift. Det er ren marcipan formet som små æg. Derefter har jeg halveret dem og lavet en lille fordybning i hver halvdel og har fyldt op med pistaciemasse og nougat. Derefter er de "sat" sammen igen og rullet/formet så de ligner æg. Overtrukket med chokolade og klar til at spise:-)) Og rigtig god påske til dig:-)) Kagehilsner Betina

      Slet