Denne kage er saftig, fyldig og børnevenlig:o)
Opskriften passer til en alm. bradepande str.
Ovn= 200 G / Varmluft
Bagetid= ca. 20-25 min.
Ovn= 200 G / Varmluft
Bagetid= ca. 20-25 min.
Ingredienser:
150g smør
450g brun farin
3 æg
75g kakaopulver
600g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 1/2 stang vanilje
7 1/2 dl kærnemælk
300g lys chokolade
300g mørk chokolade
Først smeltes smørret, dette røres med sukkeret.
1 æg tilsættes af gangen og piskes lyst og skummende.
Mel, kakao, bagepulver og vanilje sigtes.
Kærnemælk og melblandingen tilsættes på skift.
Begge slags chokolade smeltes og røres i dejen.
Dejen fordeles i en smurt/bagepapirforet bradepande.
Bages nederst i ovnen.
3 æg
75g kakaopulver
600g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 1/2 stang vanilje
7 1/2 dl kærnemælk
300g lys chokolade
300g mørk chokolade
Først smeltes smørret, dette røres med sukkeret.
1 æg tilsættes af gangen og piskes lyst og skummende.
Mel, kakao, bagepulver og vanilje sigtes.
Kærnemælk og melblandingen tilsættes på skift.
Begge slags chokolade smeltes og røres i dejen.
Dejen fordeles i en smurt/bagepapirforet bradepande.
Bages nederst i ovnen.
Jeg har købt en stor firkantet bagering 41 x 50 x 7 cm som jeg har tænkt mig at bruge... Skal der dobbeltportion til at fylde den?
SvarSletVar til kagekursus hvor de havde brugt denne opskrift i en rund form og går ud fra der var brugt 1 portion pr. kage... og så må der jo 2 til denne store firkant??
Hej Sine. Ved ikke om det er lige denne opskrift, denne har jeg fået af min veninde som er nedarvet fra noget familie:o) Men denne opskrift fylder en bradepande som kommer med ovnen. Jeg ville nok lave en dobbelt portion til din form. Men tjek lige om den kan være i ovnen, i min ovn er max. str. kage 40 cm :o)) Go fornøjelse og skriv endelig hvordan det gik, Betina
SvarSletDe henviser til din side på kurset ;-)
SvarSletNu er jeg da nysgerrig:o) Hvor har du været på kursus siden de kender til mig:O)
SvarSletVed specialkøbmanden i Rødovre;)
SvarSletOkay! Tak skal du ha, kender Janne;-)
SvarSletJeg bliver helt varm om hjertet, når jeg kan se at du også bruger smør - og ikke margarine! :-)
SvarSletSynes chokoladekager bliver SÅ meget bedre, når man bruger smør.
Chokoladeopskrift@ Selvfølgelig bruger jeg SMØR! Og det er Lurpak ;-) Synes tit man får sådan en belægning i ganen, når man får en kage der er lavet på margarine. Yak!!! Når så der også er rigtig chokolade i også, bliver det en lækkerbisken;-))
SvarSlet