Endnu engang er kagen til vejens fest
faldet på mig:o)
Ja, det er vel snart en tradition!!!
Jeg ville lave noget andet end een kage,
så hvorfor ikke noget så dansk og sommerligt
som noget med jordbær?
De små jordbær cake pops er White mud cake
blandet med et squit af Cointreau og
cream cheese frosting. Jeg har brugt
Wiltons Candy melt til overtræk.
Disse her er pistaciekage blandet med
cream cheese frosting og Candy melt.
Denne jordbær lagkage består af
en mandelbund med friske jordbær,
jordbærfromage, endnu en mandelbund
og tilslut et tyndt lag hvid chokoladefromage.
Kagen har en kant af Odense Marcipan
og lidt pynt af fondant.
Dette halve jordbær indeholder 3 tykke
bunde af White mud cake, med lag af ren Nutella,
som den også er smurt op med.
Med en varm palet fik jeg glattet formen så meget,
at kagen fik et meget tyndt lag fondant.
Det ser helt og aldeles fantastisk ud!!!
SvarSletDet ser ud til at du takler varmen kombinerert med fondant ret godt!
Det eneste jeg ikke forstår er; hvorfor er jeg ikke med til den fest? ;)
fantastiske kager.. dejligt med et jordbær-tema.. guf guf
SvarSletHej Tanja, du kunne jo bare flytte herover;o)) Og nej, ingen problemer med varme og fondant idag.
SvarSletLene@ Tak, tak, og der blev næsten spist op:o)
Sikke søde, søde kager :-) Er særlig vild med jordbærlagkagen. Virkelig fin.
SvarSletTak søde Camilla. Jeg er også lidt vild med lige den kage, tror jeg må bruge designet igen, snart:o)
SvarSletHvor er det nogle skønne kager du har lavet. Jeg gad godt bo på din vej.
SvarSletCakepopsene er bare så søde og jordbærret ligner et perfekt solmodnet jordbær.
Lagkagen (og alle de andre;) lyder bare så lækker..
Mums
HIlsen Heidi
Tak Heidi, du er velkommen, der er et hus til salg:o) Lagkagen var nu også den bedste selvom ungerne var vilde med jordbærret!!! Knuz
SvarSlet