Eskimo is!!! 
 Som dengang man som barn stod på
 tanken og ikke kunne vælge
 hvilken is man skulle have:-)) 
Jeg ved ikke 
hvordan I har det med solbær, men måske er det 
fordi at min mor havde 
tonsvis af solbærbuske og vi plukkede 
og plukkede og
 altid havde hj. lavet solbær saft eller 
i hvert fald til vi 3 tøser 
havde drukket det;-) 
Og solbær marmelade lavede hun også. 
Men sjovt nok 
er det ikke noget jeg har "taget" med mig 
da jeg forlod mit 
barndomshjem. 
Solbær, føj -eller ikke helt føj, men gået udenom har jeg. 
 Og så er det jo lidt skørt at jeg bare ELSKER ELSKER ELSKER 
kombinationen af solbær med is??? 
Men sådan har jeg det også med 
Ketchup, selvom det jo "bare" er tomater -
som jeg elsker, så hader jeg 
ketchup:-))
 Men any how, så har jeg spist en portion af den hjemmekørte 
Eskimo is
 og den bringer alle de barndomsminder tilbage:-) 
Prøv den, du 
vil ikke blive skuffet - I promise;-D 
Når isbasen er kørt i enten ismaskine eller frosset uden og er klar, 
smeltes lidt mørk chokolade. 
Jeg har brugt ca. 100 gram mørk Callabaut, den skal tempereres -
for letheds skyld kan man bruge Odense knapper.
Denne chokolade fordeles nemt i et lille cornet af bagepapir,
Denne chokolade fordeles nemt i et lille cornet af bagepapir,
for nemheds skyld kom jeg også solbærmarmeladen i et cornet. 
Jeg fordelte en god portion solbær og halvt så meget chokolade
over halvdelen af isen og lavede swirls med en palet på højkant.
Resten af isen fordelte jeg ovenpå og endnu en omgang chokolade og solbær.
Har du ikke cornetter så er en teske lige så god.

ÅÅÅÅÅRHHHHH.... Mund-savl!
SvarSletJa, er det ikke bare en glemt is-kærlighed:-)) Jeg har lavet den et par gange så har stadig en bøtte på frys:-) Du er velkommen til Jylland, Louise;-)) Mange kageknuz Betina
Slet