tirsdag den 15. februar 2011

Rapunzel

Nu er det tid til Emma's fødselsdag igen og 
hun har plaget sin mor om en dukkekage
siden hun så den Tiana, som min Katrine 
fik til hendes sidste fødselsdag.
Derfor blev det i år til en Rapunzel-dukke-kage.
 Dukken er den nye Rapunzel fra filmen
"To på flugt" fra Disney.
 Tæt på, hun har de smukkeste store grønne øjne;-)
 Bagfra med det lange lyse hår!



Kagen er lagt sammen af 3 tykke lag chokoladekage
med et lag Nutella imellem hver. Kagen er overtrukket 
med fondant. Den lyserøde del af nederdelen, ærmestriber og 
navnet er dustet med pink pearl fra Wilton. 
Den hvide kant er lavet med min nye udstikker fra FMM.

10 kommentarer:

  1. Tak, er også selv godt tilfreds med udfaldet;-)

    SvarSlet
  2. fantastisk kage havde bestilt den hos min kagedame, men hun er på ferie:-( og også de andre to jeg kender som laver kage, øv så må forsøge mig selv.

    Har jo lovet hende der bliver 4 at der er denne kage når børnehaven kommer.

    er der noget som jeg skal være specielt opmærksom på når jeg laver denne??

    Den er fantastisk flot

    Hilsen Ditte

    SvarSlet
  3. Hej Ditte. Har sket ikke set denne besked før nu, undskyld, undskyld! Har du lavet kagen? Jeg synes ikke at der var noget særligt at tage hensyn til, det er jo bare at prøve( heldigvis kan fondanten jo tages af og man kan begynde forfra) :o)

    SvarSlet
  4. Hvor er den flot! Sådan en vil jeg lave til min pige, men: Hvor har du købt dukken!!!??? Har ledt efter den uden held :( Hilsen Sandra

    SvarSlet
  5. Hej Anonym.
    Dukken er købt i en Bog og Idé, boghandel. Ellers kan du finde flere forskellige på nettet:o) Go fornøjelse :o)

    SvarSlet
  6. Den er SÅ flot. Mit pigehjerte smælter.

    Therese ( jeg kan simpelt hen ikke finde ud af hvordan jeg bruger min profil)

    SvarSlet
  7. Tak Therese:-) Ja, det kan være lidt svært med de blogs og profiler, men giv ikke op:-)) Knuz Betina

    SvarSlet
  8. Er det din chokoladekage til børn du har brugt som kage til Rapunzel, eller vil du forklare hvordan ? Mvh Britt

    SvarSlet
  9. Hejsa Britt:-) Ja, det er opskriften på "min bedste chokoladekage" jeg har brugt. Jeg bager tykke bunde som jeg skærer til i kjolefacon. Derefter smører jeg Nutella på de 2 nederste kager og når jeg er tilfreds med faconen, smøres heler kagen op:-) Når den er stivnet på køl kan den glattes og overtrækkes med fondant;-)God fornøjelse;-) Betina

    SvarSlet