Jeg har lovet mig selv at blive bedre
til at få lagt opskrifter ud også!!!
Så her kommer den på Champagnemousse:-)
Opskrift til 6 personer.
3 dl Champagne eller Asti
3 dl piskefløde
2 past. æggehvider
6 spsk sukker
6 blade husblas
Husblasen udblødes i koldt vand i min. 15 min.
Pisk fløden let og luftig.
Smelt husblas i micro med en smule væske. (Asti eller vand)
Bland champagne og husblas, evt. sigt for at undgå trævler!
Vend først lidt skum i champagnen til ensartet masse,
før massen vendes i resten af flødeskummet.
Stilles på køl for at sætte sig, men ikke for meget - Max. 30 min.
Æggehvider piskes stive og tilsættes sukkeret.
Vend marengsen i champagnemassen.
Denne mousse kan bruges i en kage eller som en lille dessert:-)
Den har godt af at få tid til at stivne, derfor egner den sig nok
bedst som øverste lag i en kage;-D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar