lørdag den 12. maj 2012

Champagnemousse - Opskrift

Jeg har lovet mig selv at blive bedre
til at få lagt opskrifter ud også!!!
Så her kommer den på Champagnemousse:-)

 Opskrift til 6 personer.

3 dl Champagne eller Asti
3 dl piskefløde
2 past. æggehvider
6 spsk sukker
6 blade husblas 

Husblasen udblødes i koldt vand i min. 15 min.
Pisk fløden let og luftig. 
Smelt husblas i micro med en smule væske. (Asti eller vand)
Bland champagne og husblas, evt. sigt for at undgå trævler!
Vend først lidt skum i champagnen til ensartet masse, 
før massen vendes i resten af flødeskummet.
Stilles på køl for at sætte sig, men ikke for meget - Max. 30 min.
Æggehvider piskes stive og tilsættes sukkeret.
Vend marengsen i champagnemassen.

Denne mousse kan bruges i en kage eller som en lille dessert:-)
Den har godt af at få tid til at stivne, derfor egner den sig nok 
bedst som øverste lag i en kage;-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar