Da jeg alligevel var igang med at bage til
konfirmationen i det tidligere indlæg,
var jeg lige kvik og lavede en xtra
Pavlova til os 5 herhjemme.
Det er nok verdens nemmeste bagte
dessert og kan ikke slå fejl!
1 dl past. æggehvide
1/2 tsk eddike
150 g flormelis
Pisk hvider stive med eddike
og halvdelen af flormelis.
Når det danne toppe kommes resten
af flormelis i og der piskes til
stive toppe.
Lægges på bagepapir i den form
og størrelse man vil og bages
på 150 grader i 30-40 min.
Afkøles og pyntes lige inden den
skal spises!
Hvor nemt og hurtigt det er at lave noget
der smager så meget af sommer:-D
Pavlova stammer fra New Zealand hvor
det er flødeskum der pyntes med -
nu er hverken min mand eller unger vilde
med så meget flødeskum, så vi snuppede
en liter Vaniljeis fra Carte Dór ",)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar