søndag den 13. maj 2012

Pavlova med bær + opskrift

Da jeg alligevel var igang med at bage til
konfirmationen i det tidligere indlæg,
var jeg lige kvik og lavede en xtra
Pavlova til os 5 herhjemme.
 Det er nok verdens nemmeste bagte
dessert og kan ikke slå fejl!

1 dl past. æggehvide
1/2 tsk eddike
150 g flormelis

Pisk hvider stive med eddike
og halvdelen af flormelis.
Når det danne toppe kommes resten
af flormelis i og der piskes til
stive toppe.

Lægges på bagepapir i den form
og størrelse man vil og bages
på 150 grader i 30-40 min.

Afkøles og pyntes lige inden den
skal spises!
 Hvor nemt og hurtigt det er at lave noget
der smager så meget af sommer:-D

Pavlova stammer fra New Zealand hvor
det er flødeskum der pyntes med - 
nu er hverken min mand eller unger vilde 
med så meget flødeskum, så vi snuppede
en liter Vaniljeis fra Carte Dór ",)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar