Vi har fejret det gamle års sidste aften i selskab
med gode venner og børn.
med gode venner og børn.
Masser af god mad som (selvfølgelig) skulle
afsluttes med et sødt punktum!
afsluttes med et sødt punktum!
Jeg har lavet en hvid chokolade is som blev støbt i
mine nye siliconeforme.
mine nye siliconeforme.
Dertil har jeg kogt en appelsin/Cointreau sirup hvori små
stk. frisk jordbær og blåbær har marineret hele dagen.
stk. frisk jordbær og blåbær har marineret hele dagen.
Jordbærcoulis'en er lavet af mine sidste egne jordbær,
med en halv vaniljestang og et skvat rørsukker.
med en halv vaniljestang og et skvat rørsukker.
For at gi alt det søde lidt kant,
hakkede jeg frisk ananas i fine tern.
hakkede jeg frisk ananas i fine tern.
Mums, mums, mums - OG RIGTIG GODT NYTÅR!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar