Den er blevet brugt rigtig meget over årene og her er hendes opskrift på Hindbærmousse.
Hindbærmousse til 8 personer:
6 blade husblas
150g friske eller frosne hindbær
150g rørsukker
6 stk (150g) past. æggeblommer
7 dl piskefløde
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker i ca. 10 min. til en luftig æggesnaps.
Blend hindbær til en purè i en maskine eller med stavblender. Giv altid hindbær et opkog først!
Udblød husblas i koldt vand i 10 min.
Vrid vandet fra og kom det i en gryde med hindbærpurèen.
Varm det hele op til ca. 45 grader, det må ikke koge.
Tag gryden af varmen og vend æggesnapsen i lidt efter lidt.
Moussen er nu klar til støbning. Den kan støbes med en bund i ringen
eller som en dessert alene.
Jeg bruger altid kageplast indeni mine forme, både når jeg
lægger kager sammen og til desserter.
Stilles på køl eller i fryseren i et par timer, så er den klar:-)
Det er kagen i midten, opskriften er brugt til, her med en hasselnødde bund
og høvlet hvid chokolade.
Rigtig god fornøjelse:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar