torsdag den 9. januar 2014

3 x isdessert

Nytårsaften lavede jeg en 6 retters menu til 
os og vores venner og deres børn.

2 forretter, 1 hovedret og 3 forskellige
isdesserter.

Da vi kun har 4 aflange tallekner
lavede jeg hver dessert separat i stedet:-)
 Alle is er støbt i siliconeforme:-)
 1. dessert var en hjemmerørt Baileys/Nougat is
med karamelliseret Macadamianød og lidt frisk
passionsfrugtkød.
 2. dessert var en Granatæbel sorbet i en 
hvid chokoladeskal pyntet med pistacienød.
Et nærbillede af den smukt pinke sorbet
der smagte forfriskende og harmonerede 
perfekt med chokoladen:-)
 3. dessert er en vanilje gelato
støbt i min savarinform og hullet er fyldt op 
med Cointreau marinerede bær og ananas.
Det er frysetørret solbær som jeg har sigtet over
tallerknen før isen er sat på:-)

De smagte dejligt efter et rigt måltid,
men is er der alllttttiiid plads til;-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar