Nytårsaften lavede jeg en 6 retters menu til
os og vores venner og deres børn.
2 forretter, 1 hovedret og 3 forskellige
isdesserter.
Da vi kun har 4 aflange tallekner
lavede jeg hver dessert separat i stedet:-)
Alle is er støbt i siliconeforme:-)
1. dessert var en hjemmerørt Baileys/Nougat is
med karamelliseret Macadamianød og lidt frisk
passionsfrugtkød.
2. dessert var en Granatæbel sorbet i en
hvid chokoladeskal pyntet med pistacienød.
Et nærbillede af den smukt pinke sorbet
der smagte forfriskende og harmonerede
perfekt med chokoladen:-)
3. dessert er en vanilje gelato
støbt i min savarinform og hullet er fyldt op
med Cointreau marinerede bær og ananas.
Det er frysetørret solbær som jeg har sigtet over
tallerknen før isen er sat på:-)
De smagte dejligt efter et rigt måltid,
men is er der alllttttiiid plads til;-D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar