Jeg har lavet en masse lækker konfekt som dels er sendt
afsted til mine forældre i fine æsker og dels skal
nydes og deles i julen med svigermor og resten af
svigerfamilien til den årlige julefrokost:-)
Dette er mint konfekt:-)
Jeg
elsker marcipan og Odense Marcipan er det
eneste mærke jeg bruger.
En af deres
nyheder i år er Mint/chokolade.
Og jeg har fået
erhvervet mig optil flere pakker:-))
Denne lille lækkerbisken
er Mint/chokolade marcipan
overtrukket med lys chokolade og et lille
drys
af Bismark stang, der har været en tur i morteren:-)
Konfekt med
slik på, kan det blive bedre? ;-))
Denne lille lækkerbisken er et Passionshjerte.
Indhold: Ren marcipan, frysetørret passionsfrugt og lys chokolade.
Fremgangsmåde:
Marcipanen rulles ud i ca. 3mm.
Jeg har brugt morter til
at få passionsfrugten pulveriseret.
Et tyndt lag pulver fordeles på
marcipanen der foldes sammen på midten.
Ruller ud igen til ca. 3mm
tykkelse.
Stikker ud med en lille udstikker og dypper hjerterne i
smeltet lys chokolade.
Inden chokoladen er sat, sigter jeg
passionspulver ud over hele hjertet.
Den søde marcipan og chokolade får lidt modspil af det let syrlige drys.
Prøv den!!!
Den sidste lille bid i denne omgang er en Kokosdrøm.
Fremgangsmåde:
Halvt marcipan/halvt kokosmasse fra Odense Marcipan blandes.
Trilles
til kugler og dyppes i smeltet lys chokolade.
Rulles i kokosmel og
stilles tilside til de er faste.
Smager som Bounty, mums:-)
Smager som Bounty, mums:-)
God fornøjelse og rigtig god jul:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar